Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Сивико реализира уредба за изпитване на кабели с решения на WAGO

05.06.2017   |   Реализации
 

Сивико разработи уредбата SIVIKO ACT 150 - иновативна платформа за изпитване на кабели за ниско напрежение, като основната й автоматизация е реализирана с хардуер и софтуер от WAGO Kontakttechnik, съобщиха от компанията.

Уредбата предоставя автоматизирано решение за производители на кабели и дистрибутори, големи складови стопанства, които искат да гарантират качеството на своите продукти чрез провеждане на електрически измервания на активно съпротивление на жилата и издържимо напрежение на изолацията. Мощността от 150 kVA позволява изпитване на кабели за ниско напрежение с до 50 жила и дължина до 20 км.

"В основата на автоматизираната система за изпитване е контролер на WAGO от серията PFC200 750-8202. Контролерът от ново поколение е натоварен с много и все отговорни задачи – комуникация в системата, изпитване на съпротивление, корекция, изпитване с напрежение и изчисляване на консумираната за изпитването електроенергия", обясняват от WAGO.

Допълнителна информация за съвместния проект на WAGO и Сивико може да намерите тук.

     
Източник: Инженеринг ревю

Ключови думи: WAGO   WAGO Kontakttechnik   Сивико   изпитване на кабели  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Реализации

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...