Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

VX25 на Rittal бе отличена с Германска награда за иновация

17.06.2019   |   Бизнес
 

Германският съвет по дизайн отличи системата стоящи шкафове VX25 на Rittal с награда за иновация. Призът се връчва на новаторски решения с дългосрочно въздействие и предлагащи добавена стойност. Получени са почти 700 международни кандидатури, като победителите са избрани от жури от физици, патентни консултанти, финансови специалисти, продуктови проектанти, пазарни експерти и др.

"Щастливи сме, че такава доказана институция като Германския съвет по дизайн отличи иновативната сила на VX25 с тази награда. Фокусът на журито върху потребителската ориентираност съвпада напълно с подхода към разработване на продукти на Rittal. Успехът на системата, обратната връзка от клиентите ни и признания като това доказват, че сме на правилния път", сподели д-р Томас Щефен, управляващ директор научноизследователска и развойна дейност в Rittal.

Той допълва, че интензивният диалог с клиентите е бил от критично значение при разработването на системата стоящи шкафове. Разработчици и анализатори са провели мащабно научно проучване, проследяващо ежедневните дейности на компаниите, специализирани в изграждането на табла и производството на комутационна апаратура.

"Пускането на VX25 беше изключително важна стъпка, последвана от представянето на новите AX компактни и KX малки табла. С вече познатата гама климатизиращи системи Blue e+, основното ни портфолио вече е обновено и е готово за Индустрия 4.0. Заедно с дъщерната ни компания Eplan мислим задълбочено за цялата верига на стойността в изграждането на табла и производството на комутационна апаратура и подкрепяме клиентите си с оптимизация и дигитализация", подчертава още Щефен.

     
Източник: Rittal

Ключови думи: Rittal   Ритал   VX25   Blue e+  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...