Electrical Bulgaria  
Вайд Бул
Вайд Бул

ЕРП Север отново организира кариерна програма за електромонтьори

30.09.2019   |   Кариери
 

Електроразпределение Север за втора поредна година ще реализира платената програма "Млад електромонтьор", насочена към ученици от профилирани гимназии, които ще се дипломират през 2020 г.

"Зрелостниците не само ще могат да отчетат участието си като учебна практика по изучаваната от тях специалност, но ще получат и възможност за реализация в компанията. В резултат на миналогодишния етап на инициативата в двете специализирани средни училища във Варна – Професионална гимназия по електротехника и Варненска морска гимназия "Св. Николай Чудотворец" – пет от осемте успешно преминали курсисти получиха оферти за постоянна позиция в дружеството", обясняват от ЕРП Север.

Програмата е с продължителност 40 учебни часа месечно, разпределени в предварително утвърдени графици, съобразени с учебния процес в гимназиите. Заявки за участие ще се приемат през цялата учебна година от октомври т. г. до май 2020 г. включително.

     
Източник: ЕРП Север

Ключови думи: ЕРП Север   кариерна програма   електромонтьори  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
ОБО Беттерманн

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Кариери

  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеТехнологииРеализации
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...