Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Rittal отбелязва 60 години от основаването на компанията - 01.04.2021

01.04.2021   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

На 1 април 2021 г. Rittal чества 60-годишен юбилей от създаването на компанията. Всичко започва през 1961 г., когато Рудолф Лох стартира серийно производство на готови табла в централен Хесен.

Идеята на Лох да произвежда стандартизирани табла по-добре и по-бързо от индивидуално произвежданите дотогава табла променя индустрията. Дългите срокове за доставка и дефектите остават в миналото. От малка фабрика Rittal се превръща в глобална дигитална компания. Днес стандартизираните табла на компанията се влагат в милиони решения в над 90% от индустриите по света. 10 000 служители по целия свят работят върху иновации, индустриални решения и бизнес модели.
 
Едно обаче никога не се променя – Rittal си остава семеен бизнес, чийто основни приоритети са отговорност, солидарност и социална ангажираност, отбелязват от компанията.

Решенията на Rittal намират приложение в електронната и разпределителната техника, в IT индустрията и енергетиката, корабостроителството, болници и футболни стадиони. 58 дъщерни дружества се грижат за продажбите и управлението на услугите на компанията по целия свят. Rittal е най-големят работодател в централен Хесен и наскоро инвестира над 250 млн. евро в строителството на напълно цифрово интегрирана фабрика в Хайгер.

"Много се гордея с тези 60 години на успехи, които постигнахме заедно с всички наши служители", посочи проф. Фридхелм Лох, собственик и главен изпълнителен директор на Friedhelm Loh Group, и добави, че това, което движи компанията напред е любознателността, ориентацията към клиента, куражът да поема рискове и да се радва на споделения успех.

     
Източник: Rittal

Ключови думи: Rittal   Friedhelm Loh Group   стандартизирани табла  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Бизнес
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...