Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Новият фирмен сайт на Ехнатон – богат на ресурси, функционален и удобен

Ехнатон обнови фирмения си сайт и отскоро той е на разположение на българската инженерна общност. Новият сайт обединява удобство, функционалност и модерна визия. Платформата предлага внушителен обем продуктова и технологична информация, както и максимално улеснен достъп до данни за дейността на компанията и предлаганите от нея продукти и услуги – от реализирани инженерингови проекти, оборудване, типови решения за автоматизация и приложения в индустриалните области до ресурси за самообучение.

Едно от най-големите постижения на екипа, разработил сайта, е установяването на взаимовръзки между отделните звена така, че целият масив от информация да работи единно и в своята пълнота.

Благодарение на мощния и изключително добре организиран инструмент за търсене клиентите бързо и лесно могат да се ориентират в богатия асортимент на Ехнатон от над 150 000 артикула на повече от 20 водещи световни производители.

Новинарската секция на сайта предоставя интересна и полезна информация за нови технологии и тенденции в индустрията, актуални продукти, атрактивни промоции и събития, стажантски програми и свободни позиции.

Ехантон заяви намеренията си да продължи да развива платформата и вече екипът планува допълнителни функционалности.

Можете да разгледате обновения сайт на Ехнатон тук.

 

 

 

 

 

 

 

 

София 1756
бул. Андрей Ляпчев 4, п.к. 21
тел.: 02/817600, 0888000061
факс: 02/8176999
office@akhnaton.biz
www.akhnaton.biz
 

     
Източник: Ехнатон

Ключови думи: Ехнатон   Akhnaton  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...