Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Научете повече за зарядните решения за електромобили на Schneider Electric на онлайн събитие на 20 юни

Ехнатон – оторизиран дистрибутор на Schneider Electric в България, кани на онлайн представяне на качествените и надеждни зарядни станции за жилищни и обществени сгради на водещия европейски производител на 20 юни 2024 г. от 10:00 ч.
 
Електромобилите стават все по-популярни и броят им по пътищата се увеличава постоянно, а с тях и необходимостта от удобни опции за зареждането им. В този контекст зарядните решения за монтаж в жилищни сгради стават все по-необходима част от инфраструктурата. Те предлагат удобство и ефективност, но и ред други предимства.

Плюсовете на зареждането у дома

При наличие на зарядни станции в жилищните сгради живеещите в тях собственици на електромобили могат да зареждат колите си директно от дома си, без да трябва да търсят работеща обществена станция, като при това пестят време и пари. Реално потребителите могат да зареждат електромобилите си по всяко време на денонощието в зависимост от дневния си график със задачи и тарифите за ел. енергията.
 
Освен всичко друго, наличието на зарядни станции повишава атрактивността на имота и съответно покачва пазарната му цена.
 
Особено важен плюс на домашните зарядни станции е възможността електромобилите да се зареждат на местно ниво, което намалява зависимостта от изкопаеми горива и допринася за опазването на околната среда.

Защо зарядните решения на Schneider Electric

Портфолиото от зарядни станции за дома и бизнеса на Schneider Electric включва разнообразие от модели с интелигентни функции, които позволяват лесно управление и мониторинг на процеса на зареждане и ел. консумацията, наред с възможност за планиране на зареждането и изпращане на известия при приключването му. Нещо повече, зарядните станции разполагат и с функции за управление на натоварването, което спомага за отпимално използване на наличната енергия и избягване на риска от претоварване на ел. мрежата на сградата.
 
Надеждни и качествени, зарядните станции на Schneider Electric се монтират и се поддържат лесно.
 
В светлините на прожекторите на предстоящия уебинар ще бъдат гамите зарядни станции на Schneider Electric Schneider Charge, EVlink Pro AC, EVlink Pro DC и Mureva EV. Можете да се регистрирате за уебинара тук.
 
Зарядните станции за електромобили стават неизменна част от модерните жилищни сгради, предоставяйки множество предимства както за собствениците на електромобили, така и за самите сгради. Изборът на правилната зарядна станция е ключов за осигуряване на удобство, ефективност и безопасност. Ехнатон предлага висококачествени решения, които отговарят на всички нужди и изисквания на съвременните потребители. Повече информация вижте тук.

 

 

 

 

 

 

 

 

София 1756
бул. "Андрей Ляпчев" 4, п.к. 21
тел.: 02/8176000
office@akhnaton.biz
www.akhnaton.biz

     
Източник: Ехнатон

Ключови думи: Ехнатон   Schneider Electric   Шнайдер Електрик   зарядни станции   електромобили  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
е-книги Електромобилност 2024
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...