Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ИЕЕС-БАН търси изследовател

Институтът по електрохимия и енергийни системи при Българската академия на науките (ИЕЕС-БАН) обявява конкурс за заемане на длъжност изследовател "Съхранение на възобновяема енергия" по проект № BG05M2OP001-1.002-0014 "Център за компетентност ХИТМОБИЛ Технологии и системи за генериране, съхранение и потребление на чиста енергия" по Оперативна програма "Наука и образование за интелигентен растеж 2014 – 2020 г.", съфинансирана от Европейския фонд за регионално развитие.

Основни задължения и отговорности:

  • Провеждане на изследвания, насочени към получаване на нови материали и компоненти и усъвършенстване на технологичните процеси за съхранение на енергия от възобновяеми енергийни източници.

Профил на кандидата:

  • Магистърска (докторска) степен в областта на природните или техническите науки (специалности Химия, Физика, Електро- или Машинно инженерство);
  • Минимум 2 години трудов стаж или 2 години обучение като докторант в областта на природните или техническите науки;
  • Изследователски опит в сферата на възобновяемите енергийни източници (батерии, водородни системи, фотоволтаици, биоенергия).

Повече за необходимите документи, начините за кандидатстване и етапите на конкурса можете да научите тук. Срокът за подаване на кандидатури изтича на 7 декември 2021 г.
 

     
Източник: ИЕЕС-БАН

Ключови думи: ИЕЕС-БАН   ВЕИ   ХИТМОБИЛ   батерии   водородни системи  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Обяви за работа

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...