Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Phoenix Contact обяви нова версия на захранването Quint Power за приложения в екстремни условия

11.09.2023   |   Начало»Бизнес
Редактор
Мира Станкова
Мира Станкова
Мира Станкова Редактор
Мира Станкова

Новата версия на захранването Quint Power на Phoenix Contact – Quint Power Plus, е решение за комплексни приложения дори при екстремни условия на средата, съобщават от ВиВ Изоматик – официален представител на фирмата в България.
 
Захранването с номинален изходен ток от 40 А има защитно покритие и сертификати ATEX и IECEx за потенциално взривоопасни зони (зона 2). Благодарение на интегриран разединяващ MOSFET захранването може директно да бъде свързано успоредно, като така се увеличава експлоатационната достъпност на системата. В допълнение, със своя сертификат SIL 3 версията Plus гарантира висока оперативна безопасност, посочват от фирмата.
 
Quint Power Plus има двойна защита от пренапрежение. В случай на отказ съответният изход се изключва, за да се защитят товарите срещу пренапрежение, а успоредно свързаното захранване гарантира надеждно електроснабдяване.
 
Новата версия на Quint Power е подходяща главно за приложения в процесната индустрия, корабостроенето, енергийния сектор и дори в жп индустрията. Здравата входна страна с входно напрежение от 85 V AC ... 264 V AC и интегрираната газоразрядна тръба осигуряват високо ниво на устойчивост (до 6 kV) и буферно време при отказ на системата от ≥20 ms. Мощната изходна страна със статично усилване до 45 А, динамично усилване от 60 А и SFB технология позволява лесно разширяване на системата и осигурява надеждно стартиране на трудни товари и задействане на стандартни миниатюрни прекъсвачи.
 
Благодарение на всеобхватната сигнална, превантивна функция, мониторингът с аналогови, цифрови и релейни контакти може да сигнализира за критични оперативни състояния на ранен етап преди възникване на повреда. Новият Quint Power Plus се отличава с температурен диапазон от -40°C to +75°C за приложения в екстремни условия на средата.

     
Източник: ВиВ Изоматик

Ключови думи: ВиВ Изоматик   ViV Isomatic   Phoenix Contact   Quint Power   Quint Power Plus   захранване  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
е-книги Електромобилност 2024
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...