Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

EVN планира 17,4 млн. лв. инвестиции в областите Стара Загора и Ямбол през 2012 г.

31.01.2012   |   Бизнес
 
Инвестиции на стойност 13,6 млн. лв. в област Стара загора и на 3,8 млн. лв. в област Ямбол планира EVN през тази година. Това стана ясно на среща между ръководството на дружеството и областните управители на двата града.
В oбласт Стара Загора през 2012 г. е планирано изграждане на 20 500 метра нови кабелни линии и електропроводи средно напрежение, изграждане на 66 600 метра нови кабелни линии и електропроводи ниско напрежение, 21 нови трафопоста, както и продължаване на реконструкцията на съществуващата мрежа.
Сред подобренията в енергийна инфраструктура на област Ямбол са изграждане на 2 000 метра нови кабелни линии и електропроводи средно напрежениеь, изграждане на 26 400 метра нови кабелни линии и електропроводи ниско напрежение, 5 нови трафопоста и дейности по реконструкцията на съществуваща мрежа.
Основната част от средствата за двете области са директни инвестиции в електроразпределителната мрежа и съоръжения.
Общата инвестиционна и ремонтна програма на EVN в цяла Югоизточна България за 2012 г. възлиза на 128,2 млн. лв.
     
Източник: EVN България; снимка: rgbstock.com

Ключови думи: EVN   инвестиции   електропроводи   кабелни линии  

Област: бизнес  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...