Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Фирма Парадайс Електрик Консулт организира курс по мълниезащита в Перу

 

На 23, 24 и 25 февруари т. г. в Лима, Перу, се проведе организираният от фирма Парадайс Електрик Консулт курс по мълниезащита на вятърни централи и фотоволтаични системи. "В контекста на все по-бързо развиващите се енергетика, строителство, минна промишленост и телекомуникации в Перу, въпросът за възобновяемите енергийни източници излиза все по-често на дневен ред", коментира маг. Ернесто Нориега Стефанов. "По тази причина бях поканен от камарата на инженерите в Перу като организатор на този курс, както и на други курсове с подобна насоченост.

Курсът беше организиран в рамките на три последователни дни като общият му времеви обем беше 18 часа. В курса взеха участие много специалисти и инженери, които в момента работят или имат намерение да работят в сферата на възобновяемите енергийни източници или в близки до тази сфери. Фирма Парадайс Електрик Консулт, представена от мен като неин управител за пореден път се доказа като лидер в сферата на мълниезащита на интернационално ниво. Важно е да се отбележи, че в момента наред с дейността си в България е един от главните консултанти при изграждането на мълниезащитата на мини и други икономически обекти от голямо значение в Перу", допълва той.

     
Източник: Парадайс Електрик Консулт

Ключови думи: Парадайс Електрик Консулт   мълниезащита   ВЕИ   вятърни централи   фотоволтаични системи  

Област: Семинар  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обучения/Семинари

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...