Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

SOCOMEC разширява присъствието си на българския пазар

14.03.2012   |   Бизнес
 

DTS получи изключителни права за дистрибуция на системите за превключване, контрол и защита - SCP (Switching, Control & Protection) на SOCOMEC. Компанията се представлява в България от DTS от 1995 година, като през 2008 година постига лидерска позиция в пазарния сегмент на UPS, според маркетинговото проучване на IDC за българския пазар, съобщиха от DTS.

“SOCOMEC - Франция е 100% семейна и финансово независима компания, основана през 1922 година с предмет на дейност производство на електрически компоненти. Преминавайки през периоди на развитие и консолидация и запазвайки пълната си независимост компанията достига консолидиран оборот от 412 M€ през 2011 година като в момента поддържа в цялата си структура персонал от 3000 служители. Има общо 9 завода, като 3 от тях са във Франция, 2 в Италия, 1 в Индия, 1 в Тунис и 2 в Китай. Търговската дейност се осъществява чрез 14 агенции, 25 представителства и 75 дистрибуторски компании с активи на петте континента”, информираха от компанията.

„Досега SOCOMEC е реализирала продажбите си в България чрез Валелектрик и Ируни, които са доставчици и на други марки. Ето защо DTS си поставя като основна задача популяризиране на марката SOCOMEC и в областта на системите за превключване, контрол и защита SCP до нивото на аналогичното й представяне в сектора на системите за автономно електрозахранване. Ще работим активно с проектанти на електроинсталации, с производители на електрически табла, системни интегратори по електрообзавеждането и структурното окабеляване, с инженерингови фирми по изграждането на фотоволтаични паркове, както и с други производители и асемблатори на електроапаратура за ниско напрежение”, допълниха от DTS.

     
Източник: DTS; снимка: SOCOMEC

Ключови думи: DTS   SOCOMEC   системи за превключване   контрол и защита  

Област: Бизнес  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...