Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Emerson придоби компанията Avtron Loadbank

21.03.2012   |   Бизнес
 

Emerson обяви придобиването на Avtron Loadbank, компания с над 50-годишен опит в производството на системи за тестване на непрекъсваеми токозахранвания и други видове енергетично оборудване. Продуктите на Avtron намират приложение в тестове на оборудването преди въвеждане в експлоатация, обслужване, и периодични проверки на системи за аварийно захранване, което включва дизелови генератори, генератори за газови турбини, UPS системи и системи за резервно захранване с батерии. Avtron Loadbank ще стане част от ASCO бизнеса на Emerson Network Power.

"Avtron Loadbank има силна репутация в производството на иновативни системи и висококачествено оборудване. Продуктовата им гама и глобално покритие идеално допълват портфолиото и стратегията за развитие на Emerson Network Power", заяви Скот Барбър, изпълнителен вицепрезидент на Emerson.

"Комбинацията от Avtron Loadbank с Emerson Network Power представлява отлична възможност за по-нататъшен растеж. Виждаме страхотен потенциал да разширим клиентската си база в глобален мащаб”, Джеф Гуинел, президент на Avtron Loadbank.

     
Източник: Emerson; снимка: Avtron Loadbank

Ключови думи: Emerson Network Power   Avtron Loadbank   тестово оборудване   резервно захранване  

Област: Бизнес  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...