Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

1,4 млн. лева инвестира ЧЕЗ в Западна България през юли

05.07.2012   |   Проекти
 

Компанията ще вложи 670 хил. лева за обновяване на мрежата и енергийните съоръжения в северозападната част на страната

През юли ЧЕЗ Разпределение България планира да инвестира 1.4 млн. лева за развитие, реконструкция и модернизация на електроразпределителната мрежа и енергийните съоръжения в Западна България. Най-много средства ще бъдат вложени в електроразпределителния район на Северозападна България – 670 хил. лева. За обновяване на мрежата в столицата са предвидени 320 хил. лева, а за района на Югозападна България – 418 хил. лева.

Един от ключовите обекти за юли е подмяната на повредени при кражба кабели от подстанция „Орион”, от които зависи захранването на абонатите в столичните квартали "Илинден" и "Красна поляна". Инвестицията е за 350 хил. лева. Предстои и реконструкция на кабел средно напрежение от подстанция „Рила” за 80 хил. лева.

Сред по-значителните инвестиции в района на Северозападна България са изнасяне на електромерни табла на 187 абоната с частичен ремонт на мрежа ниско напрежение в с. Ставерци за 105 хил. лева и реконструкция на мрежа ниско напрежение в гр. Вълчедръм за 160 хил.  лева.

„Ние сме компания със сериозен обществен ангажимент и доставчик на жизненоважна за потребителите услуга. Всяка инвестиция, която правим, е в името на това нашите клиенти да получават максимално сигурност и качество на захранването”, заяви Петър Докладал - Регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

     
Източник: ЧЕЗ

Ключови думи: ЧЕЗ   енергийни съоръжения   електроразпределителна мрежа   кабели   електромерни табла  

Област: Проекти  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Robotics-Bulgaria.com

Последно от Проекти

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...