Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Шнайдер Електрик спечели второ място в конкурса за най-добър работодател в България през 2013 г.

25.11.2013   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Шнайдер Електрик спечели второ място в категория "Средни и големи компании" на конкурса "Най-добър работодател в България" за 2013 г. на международната консултантска компания Aon Hewitt. В проучването, проведено за седма поредна година, са представени общо над 450 компании от различни сектори на икономиката, 85 000 мнения на служители и 2100 мнения на топ мениджъри, които представляват повече от 350 000 заети в икономиката на България.

88% от служителите в завода за електроапаратура на Шнайдер Електрик в Пловдив дават най-висока оценка по критерия за удовлетвореност и ангажираност в работата си. Средно в България ангажираността е 54%. Служителите в София са ангажирани средно 60%, а в страната – 50%. Основният фактор за ангажираност са възможностите за кариерно развитие.

"Ние сме отговорен работодател със силна фирмена култура и ясни ценности: отдаденост, откритост, прямота и ефективност. Приоритетните ни цели са безопасността на хората и удовлетвореността на клиентите. А за хората, които работят за нас - възможността да разгърнат най-пълно професионалния си и човешки потенциал. Хората и тяхната ангажираност имат централно място в производствената система на Шнайдер Електрик. Искрено се радваме, че нашият резултат за ангажираност е толкова висок - 88%, което е истинско постижение!”, каза Гилем Ласал, директор на завода на Шнайдер Електрик в България.

Участието в проучването е доброволно. За да могат да участват, компаниите следва да имат поне 50 служители на постоянен трудов договор и да присъстват поне от 2 години на българския пазар. Шнайдер Електрик печели награда от конкурса за четвърта поредна година. АON Hewitt извършва проучването си от 10 години в държавите от Централна и Източна Европа.

     
Източник: Шнайдер Електрик

Ключови думи: Шнайдер Електрик   Aon Hewitt   производство  

Област: Събития  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...