Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Цифрови регулатори АНИКРОН бяха отличени със златен медал на МТП Пловдив 2014

Сериите ТМ-03 и ТМ-03 Б на цифровите регулатори АНИКРОН за възбуждане на синхронни двигатели, произведени от руската компания ООО НПО "Цифрови регулатори" бяха отличени със златен медал по време на 70-ото юбилейно издание на Международния технически панаир в Пловдив.
 
Микропроцесорната система АНИКРОН е собствена научна разработка на ООО НПО "Цифрови регулатори"- гр. Новосибирск, базирана на последните достижения в областта на автоматичното регулиране на възбуждането на синхронни двигатели и усъвършенствувани оригинални алгоритми за управление и защита на двигателите. 
 
Приложима в практически неограничен диапазон мощности на двигателите, системата АНИКРОН е разработена в две основни Серии: ТМ-03 – за синхронни двигатели със статична-четкова система на възбуждане и номинален ток на възбуждане до 320 А и ТМ-03 Б – за синхронни двигатели с безчеткова система на възбуждане  за двигатели с мощност до 12 500 кW. Според производителите използването на цифровите регулатори АНИКРОН обезпечава : най-добрите условия във всички режими на работа на двигателите, включително пусков и авариен режим; защита на двигателите от продължителен асинхронен ход, от загуба на възбуждане, от тежък пуск, от късо съединение, претоварване и прегряване на ротора;  икономия на електроенергия и снижаване на експлоатационните и ремонтни разходи; надеждна и стабилна работа на двигателите, обезпечена от два независими и напълно идентични блока за регулиране – основен и резервен, всеки от които обезпечава и ръчен и автоматичен режими на управление; непрекъсната диагностика на работата на регулатора и двигателите посредством осцилографиране и запис на възникнали събития; интерфейсна връзка и възможност за работа с други системи за плавен пуск и честотно регулиране от всякакъв тип и интеграция в диспечерски системи за управление.
 
"Бихме желали да изкажем задоволството си от факта, че продукт на един от нашите партньори бе удостоен с това престижно отличие", споделиха за IndustryInfo.bg от фирма „ЕЛИА” АД - представител на НПО "Цифрови регулатори" за Южна и Източна Европа.
 
Спечелилият продукт, както и много инженерингови решения, прилагани и наложили се в секторите електроизграждане, производството на електрически съоръжения, модернизация на предприятия, производство, пренос и разпределение на електрическа енергия и автоматизация бяха представени на щанда на ООО НПО „Цифрови регулатори” и „ЕЛИА” АД в Палата 11 в рамките на международния форум.
     
Източник: ЕЛИА

Ключови думи: ЕЛИА   ООО НПО Цифрови регулатори   Международен панаир Пловдив   АНИКРОН   цифрови регулатори  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Новини от МТП Пловдив

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...