Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Rittal стартира партньорска програма за центрове за данни

30.03.2015   |   Бизнес
 
Rittal стартира международна партньорска програма в областта на инфраструктурните решения за центрове за данни.
 
Първият етап на инициативата е насочен към изграждане, разширяване и укрепване на съвместната дейност в Европа. Целта е да се използват както за нови, така и установени връзки, за да се насърчи растеж в повече от средните за пазара темпове, както и да се използват възможностите в динамичната международна бизнес среда.
 
Партньорите Rittal могат да се възползват от международното присъствие на организацията - повече от 60 дъщерни дружества, 40 агенции и 11 производствени обекти по целия свят. Rittal предлага широка гама от IT шкафове, системи за охлаждане, електроразпределително оборудване, решения за мониторинг и сигурност. Партньорите имат достъп и до продуктовата документация и обучителните програми на Rittal.
 
"Поставяме фокус върху върху уменията и надеждността на нашите партньори. Вярваме, че, като обединим сили, ще можем да предоставим решение за всеки център за данни и за всеки клиент", обясни Андрю Грейс, който отговаря за управлението на международни партньорства в Rittal.
 
В момента Rittal си сътрудничи с повече от 200 предприятия, включително системни интегратори, системни инженери и дистрибутори. В бъдеще новите и установените съюзи ще попадат в една от трите категории: сертифициран партньор, премиум партньор и стратегически партньор.
     
Източник: Rittal

Ключови думи: Rittal   CeBIT   центрове за данни  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...