Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Шрак Техник проведе Инфо ден в София

01.06.2016   |   Събитията
 
Шрак Техник стартира традиционните си Инфо дни на 31 май т. г. в зала Универсиада в София. Серията от семинари, които представят най-новите продуктови серии на компанията пред специалисти и партньори, продължава на 2 юни в Пловдив и на 7 юни във Варна.
 
"Компанията ни се развива изключително динамично. Адаптираме целите си спрямо нуждите на пазара. Наша водеща политика е марката Шрак да е разпознаваема, достъпна и синоним на висококачествена апаратура", сподели по време на откриването инж. Стилиян Янев, управител на Шрак Техник България.
 
Програмата на събитието включваше актуално тълкуване на нормативната уредба при асемблиране на табла НН. Експерти от Шрак Техник обърнаха внимание на новите изсиквания към производителите и асемблаторите на табла.
 
Информационният ден продължи с представяне на новата версия на софтуера за електрически табла Schrack Design, който е продължение на софтуера Schrack CAD. Вече близо година той се използва от все повече клиенти и е популярен благодарение на богатата си и лесна за ползване функционалност.
 
Гостите се запознаха и с възможностите на супер новите апарати за откриване на повреда с дъга (Arc Fault Detection Device).
 
Събитието завърши с атрактивен преглед на цялата продуктова гама на фирмата, която можеше да бъде видяна и тествана от присъстващите. Акцент сред новите продукти беше новата гама компоненти за структурни кабелни системи, които са функционално и ценово оптимизирани. Сред останалите изложени изделия бяха IP базирани системи за отдалечен контрол на достъпа в дома и нови осветители, с които Шрак в България все повече навлиза в публичните сгради.
     
Източник: Шрак Техник

Ключови думи: Шрак Техник   Schrack Technik   Schrack Design   Arc Fault Detection Device  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...