Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Mitsubishi Electric обяви промоционална кампания на електромери EMU4

19.02.2018   |   Бизнес
 

Mitsubishi Electric стартира промоционална продажба на електромери EMU4, включваща и пакетна оферта с актуални решения за мониторинг на електроенергията, съобщиха за Electrical-Bulgaria.com от фирма Ехнатон, представител на компанията у нас.

Първото предложение в рамките на безсрочната кампания включва електромер EMU4-FD1-MB за мониторинг на електропотреблението в една точка на промоционална цена.

Моделът дава възможности за работа в еднофазен (1P2W или 1P3W) и трифазен (3P3W или 3P4W) режим. При свързване 1P2W и 3P3W номиналното напрежение е в диапазона 110-6600 V, при 1P3W – 110 V, при 3P4W (използвано като фазово напрежение) – 63,5-277 V. Електромерът е предназначен за работа с номинален ток от 5 до 6000 A.

"Вграденият LCD дисплей на модела EcoMonitorLight позволява визуализация на настройките и данните от измерванията. Продуктът се предлага както в стандартна версия, така и във вариант с добавени функции за хармонични измервания, аларми и т.н. Електромерът може да се свързва с хост системи (като PLC), софтуер за събиране на данни (EMU4-SW1), устройство за визуализация или дата логер чрез стандартна MODBUS RTU (RS-485) връзка и да функционира като терминал за мениджмънт на енергията. Чрез CC-Link връзка към него може да бъде свързан и комуникационен модул за извършване на надстройки на системата. С EcoMonitorLight могат да бъдат осъществявани като стандартни оперативни измервания, така и прецизни", поясняват от Ехнатон.

Втората оферта е пакетна и обхваща електромера EMU4-FD1-MB заедно с 4,3'' терминал GT21004-RTBD и софтуерна програма за мониторинг на енергията плюс SD карта памет.

"Пакетът предлага решение за многоточково измерване на енергията, като позволява събиране на данни и мониторинг на до 15 точки, както и визуализация с висока резолюция на дисплея на 4,3-инчовия терминал с интуитивен HMI интерфейс. Един терминал поддържа до 16 EMU устройства. Данните се съхраняват на вътрешна SD карта памет (включена в комплекта) в CVS (Excel) формат. Софтуерът позволява изключително лесна и удобна работа със системата.

Решението позволява мониторинг в реално време, графично представяне на информация и създаване на логове с данни за до 15 независими вериги. Цялата информация, съхранена в интегрираната SD памет, може да бъде свалена на HMI терминала посредством FTP сървър", допълват от Ехнатон.

     
Източник: Ехнатон

Ключови думи: Ехнатон   Mitsubishi Electric   електромери EMU4   EMU4-FD1-MB   GT21004-RTBD   енергиен мониторинг  

Област: Бизнес  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...