Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Нова серия редови клеми сред акцентите от WAGO на Хановерския панаир

30.04.2018   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Редовите клеми TOPJOB S бяха сред водещите новости от WAGO в тазгодишното издание на Hannover Messe, което се проведе от 23 до 27 април. Посетителите на щанда на компанията по време на изложението имаха възможност да се запознаят с предимствата на новото продуктово семейство, което включва варианти с лост, с бутон или с отвор за отвертка.

Всички клемни блокове TOPJOB S могат да бъдат маркирани с една и съща маркировка бързо и лесно благодарение на еднаквия им профил. Отличителни характеристики на всички модели и варианти от серията са патентованата технология Cage Clamp и предвидените тестови отвори.

"Новите редови клеми WAGO TOPJOB S с лост позволяват безпроблемно свързване и разделяне на всички видове проводници безинструментно. Лостът остава отворен и без усилие, с две свободни ръце се извършва окабеляване. Ясното положение на лоста сигнализира за отворената или затворената ел. връзка. Дори и твърдите проводници могат лесно и безпроблемно да бъдат свързани чрез странично промушване.
Новите редови клеми WAGO TOPJOB S с бутон работят с произволно избран инструмент. Можете да отворите клемата с бутона, използвайки за работа инструмент по избор, дори химикалка.

Клемите на TOPJOB S с отвор за задействане, позволяват удобно свързване със стандартен инструмент или клиновидна отвертка. Инструментът остава в отвора, докато не се осъществи промушването на проводника. Маркиране на монтажната точка се осъществява с поставения инструмент. Входът за проводника остава отворен и двете ръце са свободни за свързване", информират от WAGO.

     
Източник: WAGO

Ключови думи: WAGO   WAGO Kontakttechnik   Hannover Messe   TOPJOB S   редови клеми  

Област: Събития  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
е-книги Електромобилност 2024
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...