Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ВиВ Изоматик обяви най-новия си партньор ELDON на специална презентация

20.05.2019   |   Бизнес
 

На 13 май т. г. в заседателната зала на Витоша парк хотел, София, ВиВ Изоматик представи официално новия си партньор - шведския производител на индустриални табла и компоненти за тях ELDON. Специален гост на презентацията беше Мугурел Танаса, регионален търговски мениджър в компанията.

В своето представяне той се спря на същността и предимствата, които ELDON предоставя посредством концепцията за цялостни решения, изцяло съобразени с нуждите на клиента. Мугурел Танаса изтъкна още, че шведската компания има практиката да подпомага дейността на своите дистрибутори, както и да съдейства в крайния етап при проектирането и внедряването на конкретни решения.

Събитието продължи с представяне на продуктовото портфолио на ELDON и основните му предимства – подобрено окачване, лесно модулиране и гарантирана безопасност чрез усъвършенстваната затваряща система на таблата. Регионалният мениджър разгледа и най-актуалните продукти хигиенно изпълнение, характеризиращи се с конкурентно съотношение между цена и качество. Г-н Танаса разкри още, че вече са реализирани пилотни продажби в България. Друга новост, с която се запознаха присъстващите, беше актуалната гамата осветление за стоящите шкафове на компанията.

Акцент в представянето беше и услугата express customization, която позволява поръчката на до 20 броя табла по индивидуални клиентски параметри. Заявката се осъществява онлайн, а решенията се доставят в рамките на 5 дни.

"Уверени сме, че благодарение на тази презентация поставяме основите на много добро и дългосрочно сътрудничество в България", заяви в заключение той.

     
Източник: ВиВ Изоматик

Ключови думи: ВиВ Изоматик   ELDON   табла  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
ОБО Беттерманн

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Бизнес

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящоОбяви за работаРеализации
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...