Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ПГЕЕ в Кърджали получи престижно европейско отличие - 29.03.2021

29.03.2021   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Професионална гимназия по електротехника и електроника "Капитан Петко войвода" (ПГЕЕ) в Кърджали бе отличена за втори пореден път с престижното европейско отличие "eTwinning school".

Знакът се присъжда на училища, отдадени на споделеното лидерство при реализиране на проекти на национално и европейско ниво. Тази година ПГЕЕ е единствената професионална гимназия сред отличените 25 учебни заведения в България.

Училището работи по дейност eTwinning от 2009 година. Има реализирани над 40 проекта, като голяма част от тях са удостоени с национален и европейски знак за качество. На три от проектите са присъдени национални награди от Центъра за развитие на човешките ресурси.

Инициативата eTwinning е част от програмата за образование, обучение, младеж и спорт "Еразъм+" на Европейския съюз (ЕС), подпомага международното сътрудничество и насърчава работата в екип и в безопасна електронна среда.

     
Източник: ПГЕЕ

Ключови думи: ПГЕЕ   Еарзъм+   eTwinning school  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Бизнес
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...