Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Филкаб бе домакин на среща на членове на БАСЕЛ, ГБИТК и представители на индустриални фирми в Пловдив

08.09.2021   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

На 2 септември 2021 г. Филкаб в лицето на изпълнителния директор на компанията и регионален представител на Българската асоциация на електротехниката и електрониката (БАСЕЛ) за област Пловдив Атанас Танчев бе домакин на среща между членове на БАСЕЛ, Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) и представители на индустриални фирми от региона на Пловдив.
 
От страна на БАСЕЛ в срещата взеха участие изпълнителният директор на организацията Орлин Димитров и Благовеста Шинева – регионален представител на БАСЕЛ за област Стара Загора. ГБИТК бе представена от д-р Марияна Чолакова – Почетен консул на Федерална република Германия в Пловдив и управител на пловдивското представителство на Камарата.
 
В рамките на срещата беше представена дейността на фирмата домакин Филкаб, както и насоките за работа на БАСЕЛ през 2021 г. По време на презентациите бяха обсъдени приоритетите на двете организации в настоящите условия на криза и възможностите за взаимодействие чрез специализирани комитети и съвети.
 
Д-р Чолакова представи основните приоритети в работата на ГБИТК, възможностите за подпомагане на фирмите от електроиндустрията при навлизане на германския пазар. Беше обсъден и потенциалът за съвместна работа между специализираните комисии на ГБИТК и БАСЕЛ.
 
Коментирани бяха и предимствата на дуалното обучение и възможностите за намиране на персонал, пълноценно използване на научния потенциал и интелектуален опит на Българската академия на науките (БАН) и институтите, сътрудничество в областта на стандартизацията и сертификацията. Фирмите обмениха идеи за справяне с редица наболели проблеми, свързани с доставките и логистиката, поскъпването на суровините и производствените разходи.

     
Източник: Филкаб

Ключови думи: Филкаб   Filkab   БАСЕЛ   ГБИТК  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...