Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Представители на българските академични среди взеха участие във Future Battery Forum 2022

18.11.2022   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

На 3 и 4 ноември 2022 г. в Берлин се проведе третата конференция Future Battery Forum. В нея участие взеха ректорът на Техническия университет – София проф. дн инж. Иван Кралов, деканът на Факултетa по индустриални технологии и председател на Общото събрание на ТУ – София проф. дн инж. Георги Тодоров и ректорът на Минно-геоложкия университет "Св. Иван Рилски" проф. д-р инж. Ивайло Копрев.

На конференцията бяха обсъдени пет стратегически теми – материали и компоненти, мащабиране на производството, приложения и случаи на използване, жизнен цикъл и устойчивост и технологии на бъдещето.

В рамките на конференцията се проведе и изложение, на което бяха представени най-новите технологии, продукти и решения от иновативни компании. Проведени бяха още уъркшопи, в които професионалисти и експерти обмениха идеи, обсъдиха резултати и стигнаха до нови решения и разработки.

В събитието тази годна се включиха 700 участници на място в Берлин и 2800 онлайн. Следващото издание ще се проведе от 27 до 28 ноември 2023 г.

     
Източник: ТУ – София

Ключови думи: ТУ – София   Минно-геоложки университет   Future Battery Forum   батерии  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...