Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Weidmueller получи наградата German Brand Award 2023 за иновативния обществен проект Weidmueller World

21.08.2023   |   Начало»Събитията
Редактор
Мира Станкова
Мира Станкова
Мира Станкова Редактор
Мира Станкова

Weidmueller е отличена с престижната награда German Brand Award за 2023 г. за постиженията си в областта на управление на марката. Отличието е свидетелство за успешната стратегия на бранда и за новаторския дух, създаващ нови хоризонти в развитието и разпространението на марката, посочват от Вайд-Бул – един от малкото партньори DistributionPRO на Weidmueller в света.

Изложбите и събитията, провеждащи се в експерименталното пространство Weidmueller World, разположено в пешеходната зона на германския град Детмолд, са посветени на всички предлагани от компанията технологии и решения в областта на електрониката и свързаността.

Общественият форум, който предоставя възможност на хората да се свържат с технологиите, идеите и решенията на компанията лично, беше отличен с наградата German Brand Award 2023 в категорията "Изключителни постижения в стратегията и утвърждаването на марка" ("Excellence in Brand Strategy and Creation"). Weidmueller World е награден заради професионалния начин, по който се презентира марката и корпоративната философия на Weidmueller.

Решения за електрификация, автоматизация и производство на възобновяема енергия

Говорителката на фирмата и ръководител на отдела за глобален маркетинг и корпоративни комуникация Сибил Хилкер изрази голямо удовлетворение от положителните отзиви за Weidmueller World. "В нашия Weidmueller World ние демонстрираме как технологичните иновации са основата за създаването на едно бъдеще, което ще бъде още по-качествено. Това място е предназначено за диалог и бихме желали да вдъхновим хората по отношение на новите технологии", споделя Хилкер. "Нарочно избрахме нов и изкусителен път, за да осъществим комуникация с потенциални посетители и да им покажем, че само чрез електрификация можем да изградим по-добро бъдеще", добавя тя. В това експозиционно пространство Weidmueller също така представя решенията си за автоматизация, електрификация и производство на възобновяема енергия.

Наградата German Brand Award е признание за компании и марки, които се открояват с успешно управление на бранда. От момента на създаването си през 2016 година тя се утвърждава като едно от най-престижните брандови отличия в Германия. Всяка година German Brand Award се връчва от Германския съвет по дизайн, който е една от водещите световни експертни институции в областта на бранда и дизайна.

     
Източник: Вайд-Бул

Ключови думи: Вайд-Бул   Weid-Bul   Weidmueller   German Brand Award   електрификация   автоматизация  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
е-книги Електромобилност 2024
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...