Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Инж. Орлин Димитров споделя визията на БАСЕЛ за бъдещето на електротехниката и електрониката у нас на Industrial Tech Forum – Sofia 2023

14.09.2023   |   Начало»Събитията
Редактор
Мира Станкова
Мира Станкова
Мира Станкова Редактор
Мира Станкова

Изпълнителният директор на Българската асоциация на електротехниката и електрониката (БАСЕЛ) инж. Орлин Димитров ще бъде сред официалните лица, които ще вземат участие в дебютното издание на Industrial Tech Forum – Sofia 2023, организиран от TLL Media и Интер Експо Център. Събитието ще се състои на 4 октомври т. г. в зала "Витоша" на Интер Експо Център в рамките на водещото у нас изложение за индустриални машини и технологии MachTeh&InnoTech Expo.

Орлин Димитров е инженер-икономист, германски възпитаник, консултант в областите чуждестранни инвестиции, бизнес коопериране и стратегическа комуникация. Професионалният му път стартира като практикант в германските поделения на водещите компании в химическата и каучукова индустрия и металургията Freudenberg и Salzgitter. Работил е в Германо-българската индустриално-търговска камара (ГБИТК), както и в технологични компании – световни лидери в енергетиката, информационните технологии, автомобилната индустрия, електрониката и околната среда като E.ON, Atos, BHTC, Martin.

Инж. Димитров се интересува от тенденциите в сферата на технологиите и иновациите и се надява България да възстанови водещата си позиция в сектор "Електротехника и електроника". В изказването си на Industrial Tech Forum – Sofia 2023 той ще се фокусира върху развитието на сектора и технологичното ниво в предприятията у нас.

БАСЕЛ

Създадената през 1994 г. Българска асоциация на електротехниката и електрониката (БАСЕЛ) представлява интересите на 86 компании от електротехническата, електронната и съпътстващи индустрии в България. Опирайки се на техния опит, организацията изработва позиции по актуални технически, икономически, правни и обществено-политически теми в областта на електроиндустрията.

БАСЕЛ подпомага конкурентоспособността на своите членове посредством широка гама от предлагани услуги. Асоциацията поддържа силна мрежа от партньорства в България и чужбина, които допринасят за осъществяването на нейните цели. Също така, участва в изготвянето на регулации, стандарти и норми с цел създаване на рамка, благоприятстваща пазарна реализация на иновации.

Сред основните цели на БАСЕЛ са да популяризира технологичните и производствени възможности на българската електроиндустрия в България и в чужбина, да съдейства на своите членове за намиране на бизнес партньори и навлизане на нови пазари, да работи за привличането на чуждестранни инвестиции в бранша.

Industrial Tech Forum – Sofia 2023

Първото издание на форума ще събере на едно място водещи специалисти от областта на машиностроенето, индустриалната автоматизация и роботиката, които ще представят актуалните тенденции и технологии с индустриално приложение у нас, ще обменят опит и идеи.

Industrial Tech Forum – Sofia 2023 се организира от екипа на сп. Инженеринг ревю и порталите от групата IndustryInfo.bg.

Повече информация и линк за регистрация за безплатно участие като посетител ще намерите тук.

Новостите около форума следете и във Facebook страницата на събитието.

     
Източник: БАСЕЛ

Ключови думи: БАСЕЛ   електротехника   електроника   Industrial Tech Forum – Sofia   Интер Експо Център   MachTeh&InnoTech  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
е-книги Електромобилност 2024
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...