Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

EVN планира 5 млн. лв. инвестиции в област Сливен през 2012 г.

31.01.2012   |   Проекти
 
Инвестиционната и ремонтна програма на EVN за oбласт Сливен през 2012 г. е на стойност на 5 млн. лева, като основната част от средствата са директни инвестиции в електроразпределителната мрежа и съоръжения. Това стана ясно на среща между мениджмънтът на EVN България и областната управа на Сливен.
Планираните инвестиции включват изграждане на 3 900 м нови кабелни линии и електропроводи средно напрежение, изграждане на 42 100 м нови кабелни линии и електропроводи ниско напрежение, 6 нови трафопоста, както и продължаване на реконструкцията на съществуваща мрежа.
 Йорг Золфелнер, председател на Управителния съвет на EVN България, и Вофганг Хумер, председател на Управителния съвет на EVN България Електроразпределение, получиха от областния управител Марин Кавръков диплом и почетен знак „за съществен принос и добро сътрудничество в подновяването и поддържането на електропреносната мрежа, прилагане на иновации и ефективни практики в оборудването на учебната база в ПГЕЕ Мария Кюри Сливен и подготовката на квалифицирани кадри в Област Сливен".
     
Източник: EVN България

Ключови думи: EVN   инвестиции   енергетика   електропроводи   кабелни линии  

Област: бизнес  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Robotics-Bulgaria.com

Последно от Проекти

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...