Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Многофункционален комплекс ARTEKS PREMIUM

01.02.2012   |   Реализации
 
ARTEKS PREMIUM е новосъздадена офисна и жилищна сграда, която се намира в дипломатическия квартал Изток в София. По думи на своите създатели, внедрените модерни технологии са подчинени на идеята да поставят човека в здравословна и комфортна среда, в която са минимизирани дразнители като шума, изкуственото осветление, замърсения въздух, резките температурни промени и други.
Ел. инсталацията в комплекса е изпълнена с кабели българско производство. Монтирани са контакти в предварително заложени кутии AEMSA в двойния под. Осветителните тела тип ЛОТ са монтирани в окачения таван, двойно параболични, с огледална решетка за разсейване на светлината, електронно пусково регулиране OSRAM и минимален коефициент на пулсация.
Налично е структурно окабеляване до всяко работно място. Монтиран e rack за структурно мрежово окабеляване, отговарящо на изискванията за мрежа категория 7. Изградената мрежа позволява свързване между отделните офиси на етажа, както и при необходимост свързване с офисите на отделните етажи, на които има инсталиран същия rack. Пожароизвестителната инсталация и автоматика е с адресируеми датчици и е свързана към центъра за сигурност - система SCHRACK. Изпълнена е система за контрол на достъпа INNER RANGE.
От Артекс разказват, че в сградата са монтирани още офисни ел. табла с апаратура на SCHNEIDER ELECTRIC, с дефектнотокови защити, арестори и автоматични превключватели при отпадане на захранването. За сградата е реализирано двойно захранване от две независими подстации, подкрепено и с допълнително захранване от дизел генератор.
     
Източник: ТД Инсталации; снимки: Артекс Инженеринг

Ключови думи: Артекс   Schneider Electric   Schrack   електро инсталации   кабели   мрежово окабеляване  

Област: бизнес  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Реализации

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...