Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

АСМ и ITC организираха обучение по термография

 

Между 12 до 16 март АСМ и Инфрачервания обучителен център (ITC) проведоха обучение за придобиване на първа сертификационна степен по термография. Курсът запозна участниците с процедурите, методите и последователността за провеждане на термографски измервания. Участниците получиха международно признат сертификат, който отговаря на приложимите стандарти за качество.

Завършилите обучението могат да извършват професионални експертни оценки като: електрически и механични инспекции, превантивна поддръжка, диагностика на сгради и покриви, енергийно обследване на сгради и много други. Притежаването на I-ва сертификационна степен от специалисти по термография, е необходимо условие за извършването на оценки и представяне на доклади за индустриални предприятия и фирми от всички области, застрахователни, финансови и банкови институции.

     
Източник: АСМ; снимка: ITC

Ключови думи: обучение   ITC   термографски измервания   инспекции   поддръжка   диагностика   енергийно обследване  

Област: обучение  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
ОБО Беттерманн

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Обучения/Семинари

  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеТехнологииОбяви за работаРеализации
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...