Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Ремонтират електроразпределителната мрежа в община Севлиево

06.06.2012   |   Проекти
 

Инвестицията ще подобри електрозахранването на близо 10 000 клиенти в 43 населени места

Е.ОН България Мрежи стартира мащабен проект за ремонт на електроразпределителната мрежа на територията на община Севлиево през месец юни. Компанията влага 370 ооо лева в обновяване на 6 въздушни електропровода, монтиране на 48 нови стълба и 26 километра проводници. Също така е предвидено да се монтират разединители за средно напрежение, чрез които електропроводът се разделя на секции. По този начин се минимизира броя на засегнатите клиенти при извършване на планирани ремонти по съоръженията или при възникване на повреди вследствие на тежки метеорологични условия.

Ремонтните дейности ще приключат през месец август. Инвестицията ще подобри качеството и сигурността на електрозахранването на близо 10 000 клиенти в 43 населени места в община Севлиево.

Реконструкцията на електроразпределителната мрежа в община Севлиево е вторият мащабен проект, който компанията предприе тази година на територията на област Габрово. През изминалата седмица стартира проект за рехабилитация на мрежата в общините Габрово и Трявна.

"Работим паралелно по двата проекта, за да стабилизираме електроразпределителната мрежа в района, която претърпя сериозни щети по време на тежката зима. С инвестициите и подобренията, които правим, тя ще бъде значително по-устойчива на неблагоприятни климатични условия", отбеляза инж. Пенчо Минчев, Управител на Разпределителен обслужващ център Габрово и Горна Оряховица.

     
Източник: Е.ОН България

Ключови думи: Е.ОН България   Севлиево   електроразпределителна мрежа   електропоровод  

Област: Проекти  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Проекти

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...