Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

EVN избира консултант по проект за изграждане на кабелни линии до 3 нови възлови станции

ЕВН България Електроразпределение стартира обществена поръчка за избор на фирма, която ще извърши подготовка на документи за обект Кабели 20kV от ПС Сунгурларе и ПС Стралджа до нова ВС за захранване на Военен учебен полигон Ново село, с. Мокрен до разрешение за строеж.

Инвестиционния проект вклюва следните трасета: от подстанция Сунгурларе до нова възлова станция с приблизителна дължина 15 720 м; от подстанция Стралджа до нова възлова станция с приблизителна дължина 16 800 м; от подстанция Стралджа от нова възлова станция до оградата на полигон с приблизителна дължина 600 м.

Процедуратга включва съгласуване на ПУП-ПП за кабелните линии с различни институции, окомплектоване на досиета за ПУП-ПП в съответните с изискванията на експертни съвети по общини, съгласуване на инвестицонни проекти с РИОСВ, ХЕИ, ОС"ПБЗН, ВиК, Газификационни дружества и др., окомплектоване на инвестиционни проекти и изготвяне на доклад за съотвествие.

В изброените дейности са включени също внасяне и получаванене на докуметите от всички съгласуващи инстанции и организиране на обществени обсъждания (ако е необходимо), извършване на всички необходими действия свързани с учредяване на вещни права в полза на ЕВН България Електроразпределение в частни и държавни имоти, горски фонд, земеделски земи и т.н. през съответните служби и инстанции, както и изготвяне на комплексен доклад и оценка на съответствието на инвестиционен проект и предоставяне на разрешение за строеж.

Срокът на валидност на публичната покана е 25 януари т. г.

Допълнително информация може да откриете в сайта на дружеството.

     
Източник: EVN

Ключови думи: EVN   кабели   захранващи станции   електроразпределителна мрежа  

Област: Обществени поръчки  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...