Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Стимар представя уреди за измерване параметрите на ел. мрежи Elnet-LT Colorе

30.09.2013   |   Събитията
 

На своя щанд L2 в палата 8 фирма Стимар представя нови уреди за измерване параметрите на ел. мрежи, съобщиха от компанията. "Мултиметърът ElNet-LT Colorе един компактен, мултифункционален, трифазен мултиметър, специално разработен да посрещне строгите нужди на електро и енергийното измерване във всяка една електрическа инсталация.

ElNet-LT притежава способност за запазване на информация и поддържа стандартни комуникационни протоколи с проста интеграция в автоматизирани системи за управление.

Това е един незаменим инструмент за строителните инженери, тъй като помага за ефективното използване на електроенергия, чрез показването на фактора на мощността, максимални и минимални стойности на параметрите, ток в неутралата и до 31-ви хармоник", заявиха изложителите.

     
Източник: Стимар

Ключови думи: Стимар   измерване   мултимер   електроенергия   ElNet-LT Colorе  

Област: Събития  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...