Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Murrelektronik разшири гамата интелигентни разпределителни системи MICO - 05.01.2015

05.01.2015   |   Начало»Бизнес
 

Murrelektronik разшири гамата интелигентни разпределителни системи MICO за 24 V DC с новия модел MICO+, съобщиха от фирма Ехнатон, представител на Murrelektronik у нас.
 
С негова помощ може да се изключват части на машината, които не са необходими за производствените процеси. Визуалното предупреждение на MICO+ за 90% натоварване е подходящ инструмент за настройка на машини и системи. Ако каналите доближат границата, светодиодът започва да мига.

"С MICO+ може бързо да включите машинната част, когато имате нужда от нея. Например при поточни линии, които не работят постоянно, а само от време на време транспортират компоненти. Достатъчен е контролен сигнал, който да изведе модула от състояние на работа. Това пести енергия и намалява разходите", обясняват от Ехнатон.

Потребителят може да създаде функции като мониторинг на единичен канал: например едно жило на товара, друго жило на входа на управлението. Всички устройства имат въртящ се ключ за настройка на характерния за канала максимален ток на изхода, който трябва да бъде следен.

В зависимост от модела на MICO наличните устройства са с номинален ток, както следва: 1 A/2 A/3 A/4 A; 1 A/2 A/4 A/6 A; 4 A/6 A/8 A/10 A. Така един модел MICO замества четири различни автоматични прекъсвача.

Прозрачният капак, който покрива въртящите ключове, може да се пломбира, което предотвратява нежелани манипулации по време на работа.

     
Източник: Ехнатон

Ключови думи: Ехнатон   Murrelektronik   разпределителни системи   MICO   MICO+   автоматични прекъсвачи  

Област: Технологии  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...