Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ОБО Беттерманн откри представителство в гр. Пловдив

11.05.2015   |   Бизнес
 

ОБО Беттерманн откри  представителство в гр. Пловдив, съобщиха от компанията. „На ул. Васил Априлов № 163 ще откриете познатия богат асортимент от продуктите на марката с традиционното високо качество, познато на нашите партньори. Представени са всички продуктови групи – „KTS – Кабелоносещи системи“, „TBS – Системи за мълниезащита и защита от импулсни пренапрежения“, „VBS – Свързващи и укрепващи системи“, „BSS – противопожарни системи“, „LFS – Кабеловодещи системи“, „UFS – Подови и подподови системи“, „EGS – Системи ключове и контакти за вграждане“”, заявиха от ОБО Беттерманн.

„В офиса в гр. Пловдив клиентите също могат да получат компетентно съдействие и професионални решения от първа ръка – от професионалисти за професионалисти. Екипът ни ще съдейства във всяка стъпка и ще предложи разнообразни варианти според условията на монтаж или специфичните изисквания. Както в централния офис в гр. София, този в гр. Варна, така и в поредния – в гр. Пловдив има възможност за поръчки и големи количества, като доставките са бързи и своевременни.

С гъвкавата логистична организация и професионалното съдействие на компетентния екип офисът на ОБО Беттерманн в гр. Пловдив е логично продължение и твърдо доказателство на стремежа на фирмата да бъде максимално близо до своите клиенти и партньори и да им осигурява пълно съдействие на всеки един етап от тяхната дейност”, допълниха от компанията.

     
Източник: ОБО Беттерманн

Ключови думи: ОБО Беттерманн   кабелоносещи системи   TBS   мълниезащита   защита от импулсни пренапрежения  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...