Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ОБО Беттерманн проведе обучителен семинар в София

01.04.2019   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

През март т. г. ОБО Беттерманн проведе семинар-обучение за свои клиенти в централния си офис в София. На събитието бяха засегнати новостите в електрическите системи за разпределение на енергията, основните възли на заземителните и мълниезащитни системи. Бяха разгледани и различни решения за противопожарна защита чрез интелигентно полагане на електрически инсталации в индустриални и битови обекти.

Особен интерес за участниците в семинара представляваха постановките за изграждане на ефективна мълниезащита. В тази област ОБО Беттерманн разполага с цялостна продуктова група "TBS – Преходни и мълниезащитни системи", която обхваща пълни системни решения за всеки етап на професионалната електрическа инсталация. Наред с аресторните защити от най-ново поколение, мълниеприемниците, шините за изравняване на потенциала и всички видове авангардно укрепване, бяха представени и индивидуални решения за специфични изисквания.

На присъстващите беше обърнато специално внимание и на изискванията и на законовите разпоредби, техническите изисквания, стандартите и нормите според най-новите европейски правила, с които продукцията на ОБО Беттерманн е изцяло съобразена.

     
Източник: ОБО Беттерманн

Ключови думи: ОБО Беттерманн   OBO Bettermann   мълниезащита   TBS  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
е-книги Електромобилност 2024
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...