Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ProNova Solutions използва SolidWorks Electrical за иновативно медицинско приложение

Специализиран екип от инженери и учени от американската компания ProNova Solutions разработва прецизни решения за откриване и лекуване на рак с помощта на софтуера за електропроектиране SolidWorks Electrical.
 
В основата на иновативния проект е създаване на система за унищожаване на ракови клетки, която е с размерите на триетажна сграда, съдържа електрическа инсталация с над 29 км обща дължина на кабелите и ускорява протони до две трети от скоростта на светлината. Според учените изградената система постига ефективно унищожаване на ракови клетки чрез ускоряване на протони до две трети от скоростта на светлината.
 
С помощта на SolidWorks Electrical е постигнато управление на сложното и мащабно електрическо оборудване, синхронизирано проектиране на взаимно свързани електрически и механични компоненти по кабелна система с десетки километри обща дължина, минимизиране на повтарящите се операции чрез използване на интелигентни 3D схеми, както и управление на сложни проекти със стотици страници електрически схеми.
     
Източник: Рапид Прогрес

Ключови думи: Рапид Прогрес   SolidWorks   ProNova Solutions   SolidWorks Electrical   електропроектиране  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Технологии

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...