Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ТУ София ще проведе лятна школа по теоретична електротехника в Созопол

15.09.2016   |   Предстоящо
 
Катедра "Теоретична електротехника" на Техническия университет в София организира единайсета лятна школа по теоретична електротехника от 15 до 18 септември т. г. в Созопол. Събитието се провежда под патронажа на Международния симпозиум по теоретична електротехника (ISTET) и е регулярно мероприятие на ISTET.
 
В лятната школа ще бъдат представени най-новите постижения в областта на теоретичната електротехника от международно известни професори и доценти. Целта на школата е да запознае докторантите и асистентите с областите на развитие и предстоящите проблеми за разрешаване в електротехниката. Другата цел е създаването на по-тесни взаимоотношения между университетите в Европа.
 
Паралелно на лятната школа ще се проведе и научна конференция, включваща презентация с постери на авторските научни публикации. Официалният език на конференцията е английски.
     
Източник: ТУ София

Ключови думи: ТУ София   теоретична електротехника  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...