Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Три форума в страната ще презентират новости в мълниезащитата - 29.05.2018

29.05.2018   |   Начало»Предстоящо
 

Международен семинар на тема "Нова ера в мълниезащитата" ще се проведе на 29 май т. г. в София, на 30 май в Пловдив и на 31 май в Бургас, обявиха от Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране – Бургас.

Сред основните дискусионни точки в първия панел на семинара ще бъдат: "Основни разлики между конвенционални и активни мълниеприемници"; "Анализ на френския стандарт "NFC 17-102:2011 Protection Against Lightning. Early Streamer Emission Lightning Protection Systems", който ръководи използването на мълниеприемниците с изпреварващо действие по целия свят"; "Задължителни тестове, които трябва да премине един активен мълниеприемник, за да е гарантирано неговото качество и надеждност. Надеждност на технологията IONFLASH MACH NG"; "Oценка на риска от мълния с използване на софтуерна програма IONEXPERT 3000"; "Примери от мълниезащитни инсталации с технологията IONFLASH MACH NG от целия свят"; "Мълниезащитна уредба на Айфеловата Кула". Лектор ще бъде д-р Фабиен Барриере, ръководител на проекта Франция Paratonnerres.

Втората част на семинарната програма ще обхване темите: "Предимства на новата генерация защити срещу атмосферни и комутационни пренапрежения от фирма Raycap"; "Технологията Strikesorb - единствена в света до момента"; "Най-важни критерии при избор и монтаж на защитните устройства срещу напрежение". Лекциите от втория панел на форума ще бъдат водени от Ернесто Стефанов, Парадайс Електрик Консулт.

За участие в семинарите е необходимо предварително записване до 29 май т. г. на kiip_bs@digicom.bg.

Повече информация за събитието може да намерите тук.

     
Източник: КИИП-Бургас; снимка: Dreamstime

Ключови думи: КИИП   мълниезащита   NFC 17-102:2011   мълниеприемници  

Област: Предстоящо  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...