Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Парадайс Електрик Консулт проведе семинар за новостите при мълниезащитата

09.07.2018   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

На 29, 30 и 31 май т. г. Парадайс Електрик Консулт организира технически семинар на тема "Нова ера в мълниезащитата" съвместно с Регионалните колегии на Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране (КИИП) в София, Пловдив и Бургас.

В рамките на семинара бяха обсъдени основните разлики между конвенционални и активни мълниеприемници, френският стандарт NFC 17 102:2011, който дава насоки за използването на мълниеприемниците с изпреварващо действие, задължителните тестове, които трябва да премине един активен мълниеприемник, надеждността на технологията IONIFLASH MACH NG. Обект на дискусията бяха и оценката на риска от мълния с използване на софтуерната програма IONEXPERT 3000, мълниезащитната уредба на Айфеловата Кула и др.

Сред лекторите бяха д-р Фабиен Барриере, ръководител на France Paratonnerres, която е производител на мълниеприемника с изпреварващо действие IONIFLASH MACH NG, и управителят на Парадайс Електрик Консулт инж. Ернесто Нориега Стефанов, който представи устройството за защита от пренапрежения Strikesorb на гръцката фирма Raycap.

"Устройствата Strikesorb за защита от пренапрежение осигуряват най-ефективната и съвършена защита на товарите и чувствителното оборудване. Тяхната защита може да бъде гарантирана на 100% по всяко време и при най-сурови работни условия", подчерта управителят на компанията.

В семинарите се включиха над 100 инженери и специалисти.
 

     
Източник: Парадайс Електрик Консулт

Ключови думи: Парадайс Електрик Консулт   мълниезащита   КИИП  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...