Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Парадайс Електрик Консулт проведе курс за мълниезащита в Бургас

18.04.2016   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
Парадайс Електрик Консулт и Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране в Бургас организираха технически курс на тема "Мълниезащита на сгради и съоръжения" на 14 април т. г. в Бургас.
 
Обучението беше проведено в рамките на 5 часа и в него взеха участие общо 33 електропроектанти и инженери. Парадайс Електрик Консулт представи своите две печатни издания: първата книга за мълниезащита в България и ръководство за контрол и диагностика на заземителни уредби. През последните години компанията е обучила над 200 електропроектанти от цялата страна.
 
По време на курса бяха обсъдени разнообразни теми, свързани с мълниезащитата на сгради, включително: актуални критерии за проектиране на мълниезащитни уредби, публикувани в новото издание на френския стандарт NF C 17-102, който подкрепя употребата на мълниеприемници с изпреварващо действие; текущо състояние на мълниезащитните системи на сградите в България; програма за изчисление на оценка на риска за поражения на мълнии според БДС EN 62305-2; развитие на нормативната рамка - международен стандарт за мълниезащита; международни критерии за проектиране на заземителни уредби и др.
 
В рамките на обучението българската компания представи и технологични решения на чуждестранните си партньори – френската France Paratonnerres и испанската фирма Ingesco - производители на технологии за мълниезащита, както и на словенската фирма Iskra Zascite, която произвежда защитни устройства срещу атмосферни и комутационни пренапрежения.
     
Източник: Парадайс Електрик Консулт

Ключови думи: Парадайс Електрик Консулт   Paradise Electric Consult   France Paratonnerres   Ingesco   Iskra Zascite   мълниезащита   мълниезащитни уредби   електропроектанти  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
е-книги Електромобилност 2024
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...