Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Парадайс Електрик Консулт предлага нова технология за заземяване

23.01.2017   |   Технологии
 

Парадайс Електрик Консулт предлага на българския пазар иновативна заземителна система, разработена от Aplicaciones Tecnologicas, съобщават от компанията.

Основният компонент на системата е меден заземителен кол APLIROD, пълен с йонна смес. Кондензаторът абсорбира околната влага и се разпръсква в заобикалящата електрода почва, като внася свободни йони и постепенно намалява специфичното съпротивление на почвата. Това осигурява едно продължително намаляване на земното съпротивление на заземителя.

"Ефективността на електрода се увеличава още повече, ако той се обгради с материал, подобряващ проводимостта на почвата. Специфичното съпротивление на почвата и условията на мястото за полагането на заземителните електроди са факторите, които определят избора на конфигурация на заземителя. В случаите на почви с бедно присъствие на йони или ако материалът е засегнат от разтоварванията и е изключително чувствителен, ще бъдат необходими по-дълги заземителни електроди, няколко заземителя или комбинация от двете", обясняват от Парадайс Електрик Консулт.

     
Източник: Парадайс Електрик Консулт

Ключови думи: Парадайс Електрик Консулт   Aplicaciones Tecnologicas   APLIROD   заземителна система  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...