Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Национален семинар за електрическо проектиране

01.06.2018   |   Предстоящо
 

Четвърти Национален семинар-конференция на Национална професионална секция "Електротехника, Автоматика и Съобщителна техника" (НПС ЕАСТ) под надслов "Добрата практика в проектирането по част "Електрическа" ще се проведе на 1 и 2 юни т. г. в гр. Варна, съобщиха от Камара на инженерите в инвестиционното проектиране – Бургас (КИИП - Бургас). Събитието е предназначено за членове на КИИП, независимо дали са проектанти с ОПП или ППП.

Сред основните теми в първия ден на форума ще бъдат: "Пожарозащита" (Инсталационни системи за евакуационни пътища, Системи за съхраняване на електрическата функционалност в случай на пожар, Противопожарни прегради при преминаване на инсталацията) и "Мълниезащита и заземление" (Изолирана мълниезащита и изолационни отстояния; Насоки при проектиране на фундаментни заземителни инсталации, Оценка на риска, калкулатор в помощ на проектанта).

Акцент през втория ден на семинара ще бъде панелът "LED осветление" с теми: Управление и защита на осветителни вериги с акцент върху LED осветление – техническо ръководство и софтуер за избор на апаратура; Специфика и особености при проектиране на LED осветление – Практически познания и опит.

Пълната програма на събитието ще намерите тук.

     
Източник: КИИП Бургас; снимка: Dreamstime

Ключови думи: НПС ЕАСТ   КИИП   електрическо проектиране   пожарозащита   мълниезащита   LED осветление  

Област: Предстоящо  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...