Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Иновации от Lapp бяха във фокуса на семинар на ВиВ Изоматик

21.05.2018   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Със семинар в София на 17 май приключи поредицата от три събития в страната, с които фирма ВиВ Изоматик презентира най-новите продукти на своите партньори Lapp Kabel и Phoenix Contact и акцентите в участието на двете международни компании в тазгодишното издание на Хановерския панаир в края на месец април. Останалите два семинара от серията се състояха на 15 май. т. г. в Бургас и на 16 май във Варна.

Столичната презентация се проведе в централния офис на ВиВ Изоматик. Марин Шишков, мениджър продажби във фирмата, приветства гостите с кратки встъпителни думи и изрази увереност, че с годините ВиВ Изоматик се е доказала като водещ доставчик на електроапаратура и оборудване НН. Във фокуса на първия панел от семинара бяха новостите за 2018 г. от Lapp Kabel, представени лично от Владимир Кюне, мениджър "Бизнес развитие" в компанията, който отговаря за продажбите за региона на Източна Европа.

Той направи кратък преглед на историята и актуалните иновации в осемте бранда на немската компания, сред които серията гъвкави кабели за управление Ölflex и кабелите за данни Unitronic. Акценти в презентацията му бяха най-новите продукти в гамите гъвкави кабели за роботи Ölflex Robot, кабелите с висока химическа устойчивост и издръжливост на атмосферни влияния Ölflex Robust, безхалогенните кабели за тежки индустриални среди Ölflex 540, серията Ölflex Crane за приложения на открито, включително в подемна техника на строителни площадки и в конвейерни системи и др.

Водеща тема в рамките на първия панел на форума бяха предложенията на Lapp за хранително-вкусовата промишленост, включително новостите при щуцерите Skintop - версията за бърз монтаж Skintop Click, металните Skintop Brush, предназначените за работа при ниски температури Skintop Cold NPT, най-новите модели кабелни връзки с метално ядро, защитните кабелни тръби и др. Бяха представени предимствата и на модулните конекторни системи Epic, контактите Epic Powerlock, решенията за монтаж на кабели в шкафове Skintop Multi, плоските кабели за пренос на данни на дълги разстояния Unitronic Bus ASI, както и нискочестотният кабел за данни Unitronic FD Li 2YCY (TP). По време на семинара гостите имаха възможност да разгледат на живо демонстрационни мостри на всички представени кабели и аксесоари от Lapp.

В рамките на изложението си Владимир Кюне обяви, че Lapp Kabel и Lapp Group вече функционират под единното наименование Lapp, като целта е да се обедини поддръжката и да се оптимизира клиентското обслужване по цял свят. Той анонсира и новия детайлен продуктов каталог на Lapp за 2018/19 г. "Каталогът съдържа над 40 хил. статии с подробна техническа информация за актуалните предложения при кабелите и аксесоарите от гамата на германския производител, организирани по приложни области. Каталогът вече е достъпен и за сваляне онлайн от сайта на компанията", допълни Кюне.

Във втората част на семинара Марин Шишков от ВиВ Изоматик направи детайлен преглед на новостите при електроапаратурата и компонентите и решенията за индустриална автоматизация от Phoenix Contact. Сред тях бяха и специализираните решения за Industry 4.0, представени от компанията на Хановерския панаир под мотото "Вашия партньор по пътя към дигитализацията".

     
Източник: TLL Media

Ключови думи: ВиВ Изоматик   Lapp Kabel   Lapp   Phoenix Contact   Olflex   Unitronic  

Област: Събития  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...