Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Представихме решение за гъвкаво създаване на маркировки за цялото електрическо табло

08.06.2018   |   Начало»Експертно
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Интервю с Холгер Матиес, продуктов експерт smartDATA във WAGO Kontakttechnik Германия

Уважаеми г-н Матиес, наскоро WAGO представи на семинар в Русе системата smartPRINTER. Защо се спряхте именно на този модел принтер?
По време на събитието в Русе презентирахме различни решения за маркиране, софтуера за маркиране smartSCRIPT, както и някои нови видове маркировки. Tермотрансферният smartPRINTER на WAGO беше във фокуса на събитието, защото е изключително компактен и предлага бързо и ценово-ориентирано маркиране на редови клеми, проводници и кабели, релета, старт/стоп бутони, кабелни канали, етикети за табла и др. На практика, с WAGO smartPRINTER клиентът може да създаде маркировки за цялото електрическо табло по лесен и гъвкав начин.

Кои са най-съществените предимства на WAGO smartPRINTER?
Накратко, той е гъвкав, рентабилен и бърз. Системата дава възможност за маркиране на няколко реда - повече информация означава по-малка възможност за грешка при окабеляването. Сред предимствата на WAGO smartPRINTER е и чистият, устойчив на размазване термален печат, при който не е необходимо време за изсъхване. Всички маркиращи материали са на ролка, което намалява времето за презареждане и осигурява бързо маркиране. Принтерът, като стартова окомплектовка, може да маркира до 9 615 клеми с една ролка. Моделът разполага с 8MB Flash и 16MB SDRAM памет, както и с бутон за автоматично калибриране.

Какви са новостите и спецификите на модела?
Новото е нож за отрязване на материали, като например маркиращата лента TOPJOB S.
Модел 258-5000 осигурява бързи разпечатки, защитени от издраскване и размазване, като е необходима само един вид термотрансферна лента за всички видове печат. Принтерът е оборудван с USB интерфейс, но може да бъде лесно свързан като мрежово устройство към всяка мрежа с помощта на Ethernet порт. Малкото му тегло позволява използване на различни места и гъвкавост при транспортирането.

     
Източник: WAGO

Ключови думи: WAGO   WAGO Kontakttechnik   Холгер Матиес   WAGO smartPRINTER   термотрансферен принтер  

Област: Експертно  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Експертно

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...