Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Weidmueller регистрира продажби на стойност 823 млн. евро за 2018 г.

01.04.2019   |   Бизнес
 

През финасовата 2018 г. Weidmueller е генерирала приходи от продажби на стойност 823 млн. евро, което представлява годишен ръст от 11% в сравнение с 2017 г. (740 млн. евро). Това стана ясно на годишната пресконференция на компанията по време на Hannover Messe.

Ръст в продажбите е отчетен във всички региони на Weidmueller Group. В Европа продажбите са нараснали със 7%, в Азия с 9%, а най-голям ръст е регистриран в Америка – почти 50%. През миналата финансова година инвестициите на компанията в научноизследователска и развойна дейност възлизат на 49 млн. евро.

Weidmueller очаква тенденцията за ръст да се запази и през 2019 г. благодарение на стратегическата ориентация и изпълнението на поставените цели, макар и с по-бавен темп отколкото през 2018 г. От септември т. г. този процес ще бъде подпомаган от д-р Тимо Бергер, който ще поеме поста на главен директор маркетинг и продажби, наследявайки на тази позиция Хосе Карлос Алварез Тобар, който се оттегля след повече от 40 години работа във Weidmueller.

     
Източник: Вайд-Бул

Ключови думи: Вайд-Бул   Weid-Bul   Weidmueller  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...