Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Rittal проведе среща с партньорите си в EMEA региона

09.12.2019   |   Събитията
 

На 4 и 5 ноември т. г. в Херборн Rittal проведе среща с 50 от партньорите си в региона на Европа, Близкия изток и Африка (EMEA). В рамките на събитието бяха обменени идеи за всички тенденции и предизвикателства в дългосрочните отношения с партньори и клиенти. Сред акцентите бе и темата за периферните изчисления (edge computing).

По време на срещата Rittal връчи и награди на част от партньорите си. Италианският системен интегратор N&C бе отличен с приз в категория "Най-висок растеж" за най-голямо увеличение в бизнеса с Rittal през 2019 г. Белгийската Ordin-Access получи награда за изключителни резултати от реализирани проекти, а полската AODC – за най-високи приходи от продажби.

"Заедно можем само да печелим", коментира Томас Щрибел, директор "IT дистрибуция и партньорства" в Rittal, като подчерта, че в бъдеще компанията ще се фокусира още повече върху индивидуалните бизнес сценарии с всеки отделен партньор.

     
Източник: Rittal

Ключови думи: Rittal   Ритал  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...