Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Конференцията за електрически машини ELMA 2021 г. ще се проведе през юли в София - 08.02.2021

08.02.2021   |   Начало»Предстоящо
 

17-ата Международна конференция за електрически машини, задвижвания и енергийни системи ELMA ще се проведе от 1 до 4 юли 2021 г. в Електротехническия факултет на Технически университет - София.

Целта на конференцията е да предостави възможност на университетски преподаватели, учени, инженери, докторанти, производители и потребители да обменят информация за теоретични и експериментални разработки, за използването на нови материали и за приложения на иновативни технологии в областта на електрическите машини, задвижванията, силовата електроника и енергийните системи.

Основните тематични направления на форума включват електрически машини, трансформатори, електрозадвижвания, системи за управление, силова електроника, енергийни системи, възобновяеми енергийни източници и системи, енергийна ефективност и качество на електроенергията, измервателни технологии, нови материали и компоненти и други.
Събитието се организира от Съюза по електроника, електротехника и съобщения (СЕЕС) в сътрудничество с Технически университет – София, Техническия университет – Варна, Техническия университет – Габрово, Русенския университет и Федерация на научно-техническите съюзи.
Ранното записване за участие ще приключи на 30 май 2021 г. Желаещите да участват с доклади трябва да изпратят пълната им версия най-късно до 14 юни 2021 г.
Повече информация за събитието и формата за регистрация можете да намерите тук.

     
Източник: СЕЕС; Снимка: Технически университет София

Ключови думи: СЕЕС   Технически университет - София   ELMA   електрически машини   силова електроника   енергийни системи  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...