Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Юбилейно 20-о издание на симпозиума за електрически апарати и технологии SIELA

03.06.2018   |   Предстоящо
 

Международният симпозиум за електрически апарати и технологии SIELA ще се състои за 20-и път между 3 и 6 юни т. г. в Бургас. Събитието се организира от Съюза по електроника, електротехника и съобщения (СЕЕС) и българското подразделение на IEEE.

В рамките на симпозиума експерти ще обменят опит и информация за нови разработки, тенденции и приложения в областта на електрическите апарати и технологии. Една от целите на форума е да стимулира установяването на контакти и партньорства, най-вече между представители на индустрията и научните среди.

Основни тематични направления на SIELA 2018 ще бъдат материали и технологии, апаратура ниско и високо напрежение, изпълнителни механизми и сензори, силова електроника, трансформатори, електрически машини и задвижвания. По време на симпозиума ще бъдат обсъдени и решения за възобновяема енергия и анализ на качеството на електроенергията, както и приложими в областта информационни, компютърни и комуникационни технологии.

За участие в тазгодишното издание на форума са поканени представители на научни институции във Великобритания, Канада, Япония и Унгария. Повече информация за събитието може да намерите тук.

     
Източник: СЕЕС; снимка: Dreamstime

Ключови думи: СЕЕС   SIELA   електрически апарати  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...