Electrical Bulgaria  

Конференцията ЕЛМА ще се проведе през юни в София

Международната конференция по електрически машини, задвижвания и енергийни системи ЕЛМА ще се състои за 15-и път между 1 и 3 юни т. г. в Електротехнически факултет към Технически университет-София. Събитието се организира от Съюза по електроника, електротехника и съобщения (СЕЕС), със съдействието на техническите университети в София, Варна и Габрово, РУ "Ангел Кънчев", Федерацията на научно-техническите съюзи (ФНТС) в България и др.

Основните тематични направления на форума включват електрически машини, трансформатори, електрозадвижвания, датчици, системи за управление, силова електроника, енергийни системи, възобновяеми енергийни източници, енергийна ефективност и качество на електроенергията, измервателни технологии, нови материали и компоненти и др.

Участие в конференцията традиционно вземат учени, инженери, докторанти, производители и потребители. Крайният срок за ранна регистрация е 30 април т. г.

     
Източник: СЕЕС

Ключови думи: СЕЕС   ТУ-София   ТУ-Варна   Ту-Габрово   РУ "Ангел Кънчев"   ЕЛМА  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
Light+Building 2024
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Предстоящо

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...