Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Ел Контрол стартира проект за реконструкция на подстанция

08.02.2012   |   Реализации
 

ЕЛ КОНТРОЛ започна работа на обект "Подстанция "Славейков" 110/20кV - реконструкция на ОРУ 110кV". Възложител по договора е Национална Електрическа Компания ЕАД. Подстанция "Славейков" 110/20кV се намира в гр. Бургас. Проектът за реконструкция на ОРУ 110 кV предвижда подмяна на съоръженията и стоманобетоновите конструкции в уредбата, поради тяхното износване и извеждането им от употреба. Наред с това ще бъде изградено ново изводно поле за кабелна линия 110кV.

Работите включват: демонтаж на силов трансформатор и монтаж на трансформатор с мощност 40/50MVA; подмяна на шинни системи 110кV с твърди Al тръбни шини; подмяна на портални конструкции със стоманорешетъчни; подмяна на всички съоръжения 110кV – прекъсвачи, разединители, токови и напреженови трансформатори, вентилни отводи; изграждане на ново изводно поле 110кV за кабелна линия 110кV към п/ст “Център” и други.

     
Източник: Ел Контрол

Ключови думи: Ел Контрол   подстанция   реконструкция  

Област: бизнес  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Реализации

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...