Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

АЕЦ Козлодуй набира оферти за замерването на най-ниска кота на електропроводи от ОРУ и електропровод 110kV Хърлец

АЕЦ Козлодуй обяви официална покана за обществена поръчка за изготвянето на специализирана карта, определянето на най-ниска кота на фазови проводници и вероятността за електрически пробив за всички електропроводи, изходящи от открито разпределително устройство на АЕЦ Козлодуй и електропровод 110 kV Хърлец.

Дейностите, които избраният изпълнител ще трябва да изпълни, са определянето най-ниски коти на фазови проводници и на кота терен за всяко междустълбие и всеки ЖР стълб с използването на геодезични методи, както и за електропроводи 110kV, 220 kV и 400kV, изходящи от открито разпределително устройство на АЕЦ Козлодуй и електропровод 110kV Хърлец.

Ще бъде необходимо да бъде определена и най-ниска кота на фазовите проводници и вероятността за електрически пробив за всеки електропровод, изходящ от разпределителното устройство и електропровода. В рамките на поръчката ще трябва бъде извършено геодезическо заснемане на всички железорешетъчни стълбове и изготвяне на специализирана карта с трасета на електропроводи 110kV, 220kV и 400kV, изходящи от откритото разпределително устройство и електропровода 110kV Хърлец.

Крайният срок за подаване на оферти за участие е 12 април.

     
Източник: АОП; снимка: kznpp.org

Ключови думи: електропровод   енергия   енергетика  

Област: Обществени поръчки  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...